Firmajulefrokost: Sådan sikrer, du at alle føler sig inkluderet

Firmajulefrokost: Sådan sikrer, du at alle føler sig inkluderet

Når der afholdes firmajulefrokost, er det en god måde at sige tak for et succesfuldt år. Det er dog vigtigt, at alle medarbejdere føler sig godt tilpas og inkluderet, hvis den skal blive en succes. Herunder følger en række tips til, hvordan du stabler en god firmajulefrokost på benene.

Hvis du vil sikre dig, at alle føler sig inkluderet til årets firmajulefrokost, bør du lægge nogle kræfter i at planlægge den ordentligt. Det er vigtigt, at alle medarbejdere føler sig som en del af virksomheden – og at ingen føler sig udenfor.

Et kødfrit alternativ til julemenuen

Hvis der er vegetarer eller veganere på arbejdspladsen, er det vigtigt, at du er bevidst om det. Det er ikke alle, der føler sig trygge ved at fortælle det til dig, hvorfor du bør spørge selv. Send eventuelt et spørgeskema ud, hvor du forhører dig omkring, hvorvidt der er folk, som ikke spiser svinekød, og om der er nogen, der er vegetar.

Du bør ikke hyre en stripper

Selvom det kan være med til at sætte gang i festen, er det bestemt ikke alle, der synes, at det er lige fedt, hvis der kommer en stripper. Det gælder, uanset om stripperen er af han- eller hunkøn.

Alle skal være med i aktiviteterne

Når du arrangerer den årlige julefrokost, er der stor sandsynlighed for, at der kommer til at være nogle aktiviteter i løbet af dagen. Det er vigtigt, fordi dagen skal have en form for substans, så det hele ikke bare går ud på, at man skal spise god mad og drikke sig fuld.

 

Sørg derfor for, at dagens tomrum, hvor der ikke skal spises eller drikkes øl, bliver fyldt ud med nogle spændende aktiviteter, hvor alle føler sig inkluderet. Det er vigtigt, for det er med til at styrke sammenholdet. En god julefrokost må gerne bidrage til, at teamet på arbejdspladsen styrkes.