Adecco er en af landets førende platforme, til matching af virksomheder med personer der står, og mangler et arbejde. Vi matcher både inden for vikariater, projektansættelser og fastansættelser. Så uanset hvad det er, du står og mangler, så kan vi hjælpe dig godt på vej. Flere og flere virksomheder begynder at anvende et rekrutteringsbureau til store dele af deres ansættelsesproces. Det gør de fordi processen, for mange er blevet mere avanceret, og fordi mange har opdaget, at bureauerne sidder med en stor viden på emnet, og kan hjælpe rigtig godt i processen, helt fra start til hvem der skal kaldes til samtale.

Som ansøger

Hvis du står og mangler et arbejde, kan du også drage stor fordel af at kontakte et rekrutteringsbureau. Vi samarbejder med en lang række virksomheder, og vil derfor hurtigt, ud fra den profil du sender ind til os, være i stand til at matche dig med en virksomhed der mangler en medarbejder. Vi kigger både ud fra dine kompetencer, men også ud fra din personlige profil til hvordan du vil passe ind i virksomheden og dens kultur. For det er en lige så essentiel del af enhver succesfuld ansættelse.

Som virksomhed

Som tidligere skrevet så er der flere og flere, der vælger at bruge et rekrutteringsbureau som vores i deres ansættelsesproces. Vi har en stor database af ansøgere, der alle sidder og håber på at finde deres drømmejob. De vil gerne have noget at stå op til morgenen, og er klar til at levere end indsats for deres kommende arbejdsplads. Når du opretter dig som virksomhed, så vil vi så hurtigt som muligt matche dig med nogle af de personer, vi føler vil passe bedst ind i din virksomhed. Det er målt både ud fra deres kompetencer og ud fra deres personlige profil. På den måde kan du hurtigt finde nogle at kalde til samtale eller bede om en ansøgning. Derfor slipper du for at læse flere hundrede ansøgninger igennem for at finde den rette.

Adresse

Adresse:

Falkonér Alle 1, 2000 Frederiksberg

GPS:

55.6786706, 12.533088799999973

Telefon: