Hos Advokatfirmaet GE (Grotkjær Elmstrøm) er vi eksperter i privatret. Vi har afdelinger i både Aarhus, Brabrand og i København. Vi er omkring 20 ansatte fordelt på de 3 kontorer, så vi omfavner hele landet bredt. Vi sikrer dig, at du får en meget kvalificeret rådgivning og den bedste service, du kan forestille dig, når du samarbejder med et advokatkontor. Vi går meget op i, at vores klienter føler sig trygge hele vejen igennem deres forløb med os.

Vi lægger stor vægt på, at vi får det mest optimale resultat i vores sager, men det er også vigtigt for os, at klienten er med hele vejen igennem forløbet, og derfor går vi meget op i sparring med klienten for at sikre os netop dette. Vi leverer juraen i øjenhøjde for klienten, så det hele kan forstås og relateres til. Vi har ingen kassetænkning, og alt hvad vi laver, er specielt lavet til den enkelt sag og til den enkelte klient.

Vi er særligt kendt for vores ekspertise og kompetencer inden for erstatningsret og vores ekspertise som erstatningsadvokat. Har du en erstatningssag på grund af en skade i din fritid, på dit arbejde eller på grund af et overfald, så hjælper vi dig videre med dig sag.

Det er rigtig vigtigt for sagen og for dig selv, at du tilknytter en advokat så tidligt som muligt. Jo hurtigere en advokat kommer på sagen jo større sandsynlighed er der for, at sagen svinger ud til din fordel. Det er fordi, at advokaten derfor har bedre mulighed for at sætte sig ind i sagen, og får alle sagens aspekter med. Vores advokater har vundet mange sager inden for erstatningsret, så derfor kan du, være sikker på at står du med en lignende sag, vil der være en god chance for, at vi også kan vinde din sag, og sikre dig den erstatning du er forpligtet til at modtage.

 

Adresse

Adresse:

Lille Torv 6A, 1. sal

GPS:

56.158008, 10.206856000000016

Telefon: