Skal dit gulv kunne overraske dine gæster, når de kommer ind i dit hjem, hver gang?

Det er de færreste som ikke vil imponere sine besøgene, når de er værter for et middagsselskab eller ren og skær aftenkaffe hygge. Det kan både være med designer møbler eller fine spisestel – men hvad med gulvet som de skal gå på? Hvis du skal imponere dine gæster fra det øjeblik hvor de træder ind i dit hjem, så skal gulvet også være skinnende og flot – og sådanne gulve for man kun med de bedste materialer på markedet.

Hos Alpogroup finder du de bedste materialer til dine næste trægulve til hele hjemmet. Alpogroup har et dækkende udvalg af de bedste typer gulve på markedet, som du kan berige dit hjem med. Du finder gulve til en hver smag, og du kan naturligvis downloade en montage vejledning med, så du ikke er i tvivl om hvordan guldet skal lægges

På Alpogroup finder du flere forskellige typer trægulve, som passer til en hver smag. Skal det være det altid populære og flotte sildebensparket. Det er en type gulv som aldrig forgår, og vil altid være en favorit i rigtig mange hjem. Sildebensparket giver en helt anderledes dimension i hjemmet, som skaber liv og glæde.

Er du mere til den rolige og afslappende stil, så er det måske det lækre lamelplank med lige linjer som du går og leder efter. Det giver rummene en helt anden størrelse, og man føler en dejlig ro omkring sig, med sådan et gulv.

Hvilken type er op til dig, men en ting er sikkert – valget bør falde på Alpogroup som leverandør af det valgte gulv, da du får dine materialer i den bedste kvalitet og til en rigtig god pris pr. kvadrat meter.

Ring og få et uforpligtende tilbud når du har besluttet dig for den type gulv som det skal være.

Husk også at få tilbehøret med, så som lime eller plejende olier – så du kan komme nemt i gang, samt vedligeholde gulve.

Adresse

Adresse:

Gejsingvej 60, 6600 Vejen, Denmark

GPS:

55.498136, 9.273559999999975

Telefon: