Anodyne er den nordiske forhandler af holdningskorrigerende tøj. Anodyne støtter en europæisk producent af det velkendte holdningskorrigerende tøj, som er udviklet af amerikanske AlignMed, der er verdens eneste producent af holdningskorrigerende tøj, som er registreret af amerikanske FDA. Det holdningskorrigerende tøj er i europa godkendt af det CE-mærket for medicinsk udstyr.

Produktets oprindelse starter fra fysioterapeuternes kinesiotape. Kinesiotape er en kendt metode brugt af fysioterapeuter, til at korrigere krop og muskler. Ofte ved skader og genoptræning, har man påført tape omkring området, for at forebygge skader og skavanker. Metoden nedsætter smerter og spændinger, samtidig med den forhindre skader og øger blodcirkulation. Man ser ofte tape siddende omkring skadede områder, som fx skulder, ankel, håndled eller ryg/nakke. Anodyne’s holdningskorrigerende produkter, skal erstatte kinesiotape eller være med til at forbrugerne eller skadede personer selv kan behandle skader eller forebygge skader. Derudover er produktet populært fordi den kan “rette” ryggen op, hvis man er meget foroverbøjet. Dette er meget relevant da flere og flere mennesker oplever skader og smerter i ryggen, i takt med at der er flere og flere jobs der kræver tid foran en computer.

Trøjen er selvfølgelig ikke en behandling i sig selv, hvis du lider af skader som fx diskusprolaps, så er trøjen effektiv som et ekstra supplement. Men du skal stadig være i kontakt med læge og fysioterapeut. Du kan læse mere om Anodyne’s holdningskorrigerende produkter her.

Adresse

Adresse:

P.O Pedersens Vej 9

GPS:

56.204706, 10.1881879

Telefon: