Webshoppen bekent.dk er for dig, der er interesseret i lyd og lydoplevelser. Bekent.dk er en dansk webshop, som sælger udstyr til lyd og er din lydleverandør. Webshoppen har et bredt udvalg af højttalere og udstyr, som kan dække de flestes behov. De vil gerne give din lydoplevelse et skub opad og er derfor meget engageret i deres arbejde med lyd. Udover at kunne købe højttalere hos BeKent, kan du få lavet lydsystemer, som passer til dine præferencer. De klare alle former og størrelser af lydsystemer, der er ingen opgave som er for lille eller for stor, for BeKent.

Bredt udvalg af højttalere

På webshoppen kan du købe PA højttalere, indbygningshøjttalere, stue højttalere m.m. Det brede udvalg af højttalere gør, at BeKent har en bred erfaring med at sælge forskellige løsning til forskellige kunder. Selv om højttalere er et vigtigt produkt i deres passion, så sælger BeKent også det tilbehør, som der er brug for, når man f.eks. skal gå på scenen. Du kan købe flere forskellige forstærkere til festivals anlæg, med 1,2 eller 4 kanaler, så du kan blive klar til at spille. Derudover sælger de også de kabler, som du skal bruge, her i blandt lydkabler som coaxial, jack og XLR.

Dag-til-dag levering og prisgaranti

BeKent har mange års erfaring med lyd og kan derfor hurtigt vurdere, hvad du har brug for, og de kan komme med rådgivning til hvilken løsning, som er den bedste. Der er dag-til-dag levering og prisgaranti på vare fra deres hjemmeside. BeKent kan kontaktes via telefon eller mail, hvis du skulle have nogle spørgsmål, som du gerne vil have svar på.

Adresse

Adresse:

Aalborgvej 132 9300 Sæby

GPS:

57.31539789999999, 10.453563199999962

Telefon: