Står du og mangler en stikkontakt, en LED pære eller måske en bordventilator, så kan du finde det på Bels.dk. Siden kan tilbyde et både stort og bredt udvalg af el-artikler, som du ikke kan finde mange andre steder. Her kan du finde lige det du står og mangler, inde for el-artikler. Der er ikke den vare som Bels ikke har.

Find det hele ét sted

Det store udvalg består bl.a. af kabler & ledninger, installationsmateriel, batterier, indbrudsalarmer, videoovervågning og meget meget mere. På webshoppen kan du også finde overvågningskameraer fra det anerkendte mærke HikVision. Disse produkter er meget gavnlige, hvis du er nervøs for indbrud i dit hjem. Desværre er vi her i norden udsat for flest tyverier i Europa. Derfor kan det give god mening at investere i et videoovervågningskamera samt en alarm. På den måde ville du kunne undgå at for besøg af indbrudstyven. Du kan finde forskellige videoovervågningskamerare på deres hjemmeside lige her og finde det, som giver mest mening for dig.

Fordele ved det store sortiment

Når der er mange produkter at vælge i mellem, er du fri for at skulle finde forskellige sider eller køre ud til butikker, for at finde det du har brug for. Det hele kan du få samme sted og du behøver ikke at forlade din bolig, men du kan bare sidde derhjemme og købe, helt fri for stress og jag.

Sikkerhed

Når du handler på bels.dk er du sikret en sikker e-handel, da bels.dk nemlig er e-mærket. Dette sikre at dine data vil blive krypteret og sikre dig en sikker handel, samt du er dækket for op til 10.000 kr.

Adresse

Adresse:

Lerumbakken 2 9400 Nørresundby

GPS:

57.062855, 9.93615699999998

Telefon:

-

Email:

-