Vil du gerne udleve din drøm om at bygge dit eget hus, og skabe dit eget præg på dit hjem, så skal du vælge Bernt-Nielsen som din byggearrangør og arkitekt.

Bernt-Nielsen har hjulpet danskere med at bygge deres drømme huse siden 1975, og har derfor mere end 40 års erfaring inden for faget. En ting der har gjort at de har kunne levere kvalitets huse i årevis, er fordi de altid følger med tiden, og bygger fremtidssikrede huse til deres kunder. Du er derfor sikker på at dit hjem er bygget med de rette materialer, så det holder i mange år. Desuden er det også bygget efter de korrekte miljøregler.

Du kan hos Bernt-Nielsen vælge mellem 6 typehuse, så som H-Huse, Længehuse, eller Vinkelhuse. Valget er helt på din side. Der er en hustype til en hver smag, med forskellige udseender og former.

Du kan få en masse god inspiration på deres website, hvor der er alt fra plantegninger til færdigt hus. Deres billeder giver et rigtig godt indblik i, hvilket atmosfære huset vil få, når det står færdigt. De giver desuden en rigtig god beskrivelse af hvilke interiør og eksteriør der bruges i deres typehuse, samt hvilke samarbejdspartnere de får materialer fra.

Vælger du Bernt-Nielsen som byggearrangør, har du selvfølgelig også byggegaranti med i pakken. Dvs. at du er sikret mod evt. fejl og mangler, som kunne opstå i byggeprocessen. Du vil derfor være dækket, for de omkostninger, som vil opstå ved fejl.

Prisen er fast fra byggeprojektets start, du vil derfor ikke opleve ekstraregninger, ved usete omkostninger. I kender altså prisen, fra den dag købsaftalen er indgået.

Er du interesseret, så bestil deres katalog ved at udfylde deres formular på deres website. Her kan du danne dig et rigtig godt overblik over dit drømmehus, lige fra plantegning, til indretning og færdigt hus

Adresse

Adresse:

Huginsvej 6C 3400 Hillerød

GPS:

55.933902, 12.272682

Telefon: