Bostedet Vendelbo er et socialpsykiatrisk bosted, som har personer med forskellige sindslidelser. Beboerne på stedet er alle over 18 år og bostedet tilbyder kun ophold til voksne. Bostedet Vendelbo behandler mange forskellige lidelser, alt lige fra skizofreni, personlighedsforstyrrelse, men også ikke-diagnosticerede personer. Det kan fx være personer med med udfordrende psykisk og social adfærd, hvor der endnu ikke er stillet en diagnose. Med andre ord, hvis du søger et alsidig bosted, med fokus på den enkelte beboer og et personale med stor erfaring, så er valget Bostedet Vendelbo. Som nævn tilbyder bostedet at tage hånd om ikke-diagnosticerede personer, helt ekstraordinært og det er her dette bostedet skiller sig ud, i forhold til mange andre bosteder. Personer med udfordrende psykisk og social adfærd, og også velkommen på Vendelbo. Personalet på Bostedet Vendelbo er grundigt uddannet og har stor erfaring med at behandle beboere.

Bostedet vendelbo beliggende i rolige omgivelser

Der tages stor hånd om de ansatte, og det ses tydeligt når du kommer til stedet. Bostedet er beliggende i landlige omgivelser, på en smuk gård midt i et grønt område. Her er masser plads, hvor fælles og udendørsaktiviteter prioriteres højt. Bostedet er beliggende i Nordjylland, Vrå, i rolige omgivelser væk fra hverdagens stress og jag. Bostedet ligger kun 15 km fra vesterhavets skønne strand, hvor der ofte bliver arrangeret ture til.

Besøg Bostedet Vendelbo hjemmeside her, hvis du vil vide mere eller har en nær med en psykisk lidelse, som kunne have  behov for hjælp og støtte i sin hverdag.

Adresse

Adresse:

Sdr. Vråvej 46 9760 Vrå

GPS:

57.34757399999999, 9.943208000000027

Telefon: