Skal du bruge en autoriserede låsesmed?

Danlåse er virksomheden der giver dig den billigste og bedste service når du har brug for en låsesmed i Københavns området, også akut. Danlåse står til rådighed for dig, når du akut har brug for en låsesmed. De står derfor til rådighed alle årets 365 dage, så du altid kan få hjælp med din låse, hvad end det måtte være.

Virksomheden har haft sin eksistens siden 2010, og de tilbyder deres service i hele Storkøbenhavn, samt i Køge og Roskilde omegn. Så har du brug for en låsesmed på Amager, så ring til Danlåse.

Der er ikke den låsecylinder som de ikke kan hjælpe med, og de har altid det rette udstyr, til at reparere eller udskifte dine låse. Med det rette udstyr, kan de dermed give dig en god og hurtig service, når de er ude i felten, og gøre det de er bedst til.

Københavns hurtigste og bedste låseservice

Danlåse ønsker at give deres kunder den hurtigste og bedste service. De stræber derfor efter at ventetiden max er på 25 minutter, på den måde kan du hurtigt komme videre med dine daglige gøremål.

Udover at køre ud til reparation af låse, omkodning af låsecylinder, oplukning m.m. tilbyder Danlåse også deres låseservice, som er en service der sikre dig mod indbrud. Hvad end du har en, villa, lejlighed, boligforegning, eller virksomhedsejendom.

Ved denne låseservice laves der en vurdering af dine låse rundt omkring i din ejendom. Der vurderes her om dit hus er sikret tilstrækkeligt, eller om dine låse skal vedligeholdes, eller udskiftes. De giver dig derudover gode råd og vejledninger til hvordan du ellers kan sikre dit hus bedst muligt. Danlåse tilbyder bl.a. et elektronisk låsesystem som du kan vælge at tilgå enten via din mobil, kode, brik, eller kort.

Så er uheldet ude, eller skal du bare have serviceret dine låse, i København området, så kontakt en autoriserede låsesmed fra Danlåse.

Adresse

Adresse:

Hovedsæde i Greve Greve Bygade 46

GPS:

55.597452, 12.247465

Telefon: