Danlamp er en lyskilde virksomhed, som producere kvalitets lyskilder, kobbertråd i den bedste kvalitet. Danlamps lyskilder lyser med et exceptionel flot lys, og har en lang holdbarhed på baggrund af deres kvalitets kobbertråd.

Danlamp er Danmarks eneste glødelampe producent, hvilket har givet Danlamp en lang række fordele på baggrund af dette. Danlamp har bl.a. tilegnet sig den rette erfaring og ekspertise der skal til for at fremstille de bedste og mest holdbare lyskilder. Danlamp har nemlig haft muligheden for at dykke helt ned, og ikke kun forstå deres kunden, men hver enkelt person fuldt ud.

Danlamp kan derfor, ud fra deres store ekspertise, skræddersy lige den lyskilde, som passer ind i hver enkelt individs behov, hvad end det er en privat person der skal bruge et pænt lys til sin spisebordslampe, eller om det er trafikstyrelsen som skal bruge kvalitets pære til deres lyskryds, som skal kunne yde konstant, og også i mange år. Danlamp har rigtig mange gode referencer, som de har leveret lyskilder til. Heriblandt Roskilde Festival, Tv2 Charlie, Det kongelige Teater og mange andre store brands. Danlamp er derfor en meget eftertragtet producent, som kan levere lige de løsninger, som der bliver ønsket fra alle deres kunder.

Leder du bare efter en pære, og ikke kræver en skræddersyet løsning, så kan du også finde en lang række kvalitets pære på Danlamp.dk. Her kan du tilgå deres webshop, som forhandler de bedste pære der er på markedet. Du kan her finde pære i alle slags størrelser, forme, lysudfald og meget andet. Du kan derfor købe alt fra den standart formet ovale pære, og til en diamant formet pære som giver et utroligt flot lys der er dæmpet og utrolig hyggeligt at se på.

Så mangler du inspiration til din næste pære, så tag et kig på Danlamps webshop, hvor du finder en masse forskellige pære, til alle slags situationer.

Adresse

Adresse:

Lundsbjerg Industrivej 65 6200 Aabenraa, Danmark

GPS:

55.0046365, 9.4333833

Telefon: