Vil du også have de bedste forudsætninger for dine byggeprojekter i hjemmet? Som kunde hos Davidsens Tømmerhandel er du sikker på at du får de bedste materialer i den bedste kvalitet.

Davidsens Tømmerhandel har i 2019 rundet en vigtig milepæl, i form af at have rundet deres 75-års jubilæum – hvor de i alle år har hjulpet flere og flere med at få de bedste materialer med hjem til deres projekter.

Med omkring 1000 faste og utrolig dygtige medarbejdere i hele landet, har Davidsen den rette kapacitet til at hjælpe alle – og kan derfor også kalde sig for et landsdækkende firma.

Hos Davidsens Tømmerhandel få du både vejledning i de materialer som du skal bruge til dit projekt. Det kunne f.eks. være et flot laminatgulv. Men du kan også blive vejledt i at vælge det rigtige værktøj til dine opgaver. Så er du sikker på at du kan bore igennem betonvæggen, hvis du tager en medarbejder med på råd.

Davidsens Tømmerhandel har nogle rigtig store arealer, og derfor også et kæmpe sortiment. Skal du have mange med hjem til dit projekt, så lad en medarbejder om at finde dine vare, og pakke dem til dig. Alt du skal gøre er at lave dit køb på Davidsens webshop, og vælg at du afhenter din ordre. Så er dine vare færdigpakket, og klar til at køre hjem med det samme.

 

 

Adresse

Adresse:

Industriparken 1 6500 Vojens

GPS:

55.24246600000001, 9.271455999999944

Telefon: