Designovation er en dansk webshop, som forhandler designermøbler til både virksomheder og private kunder. De tilbyder salg og rådgivning af møbler, belysning, køkken, bad, garderobe og indretning. Du finder produkter fra alle de kendte designere i stort udvalg. Du kan finde flotte og lækre sofaer, lamper, stole, borde og spejle m.m.

Løsninger i alle prisklasser

Designovation har stor erfaring med løsninger til virksomheder, med at tilbyde dem en individuel løsning og tilbyder løsninger i alle prisklasser. Dette gør, at selv enkeltmandsvirksomheder ville kunne få en løsning, som passer til deres budget. De kan tilbyde løsninger til alle, da de har et samarbejde med mange forskellige leverandører, som tilbyder forskellige produkter til de fleste budgetter.

Leasing

Som virksomhed vil man typisk gerne signalere, at man er med på det nye og følger udviklingen. Det kan man gøre med både designmøbler og eller belysning, for at skabe en moderne atmosfære. Men udviklingen går typisk hurtigere end budgettet kan følge med. Derfor kan virksomheder lease eller leje design møbler og belysning hos Designovation. På den måde kan din virksomhed skifte til det nyeste nye og følge med udviklingen. Fordelene her er at virksomheden beholder likviditeten, du kan opgradere med nye produkter inde for sammen aftale og investeringen betales, når produkter bliver brugt.

Designovation har bl.a. referencer, som Horsens Kommune, Gentofte Kommune og Hudson. Webshoppen levere gratis din bestilling og du har 30 dages returret. Du kan let komme i kontakt med Designovation via mail eller pr. tlf. De har ydermere et showroom beliggende i Nordhavn, hvor du kan komme på besøg.

Når du køber hos Designovation kan du være sikker på, at det er kvalitetsvare du køber og det er det nyste inde for møbler og belysning.

Adresse

Adresse:

Sundkrogsgade 23, 1 sal 2150 Nordhavn

GPS:

55.714019, 12.592765800000052

Telefon: