Diction er et oversættelsesbureau som har fungeret som oversætter siden 2010, og har kun været i vækst siden. De har været så meget i vækst at de faktisk i 2018 modtog den eftertragtede Børsens Gazelle Pris. Virksomheden er beliggende midt i den smukke hovedstad København, hvor du kan finde dem i deres flotte kontor lokaler, med en rigtig god udsigt.

Diction primære service består i  at oversætte tekster til perfektion, for både private og erhvervsfolk, så der ikke opstår fejl oversættelser og dermed misforståelser – hvilket der hurtigt kan opstå ved længere udlanske tekster. Du kan altså forvente at modtage en oversættelse som er 100% korrekte og sprogligt flydende.

Alle virksomheder har naturligvis noget som de har speciale i, og i Dictions tilfælde har de speciale i at lave skandinaviske oversættelser. Det er altså her de har flest hænder at bruge af, og dermed også disse opgaver Diction har flest af. Udover at oversætte tekster tilbyder Diction også at skrive dine tekster for dig. De har nemlig også specialiseret sig i at lave tekstforfatning lige fra produktbeskrivelser til nyhedsbreve. Har du nogle tekster som du mener du ikke kan skrive flydende nok, så vil Diction meget gerne hjælpe dig igennem den.

Dictions oversættere er udelukkende erfarende modersmålsoversættere, du kan derfor forvente en oversættelse eller skrevet tekst i en høj kvalitet og med de korrekte ord og sætninger, på det pågældende sprog – og du skal endda ikke betale en alt for høj pris for din opgave. Diction har nemlig en rigtig lav ordpris på kun 1,29,- pr. ord i oversættelser og 0,24,- pr. ord ved korrekturlæsning. Vil du vide hvad du vil komme til at betale, kan du nemt udregne det på deres beregner på deres hjemmeside.

Diction har nogle af de største brands som kunder, heriblandt rejsebureauet Momondo og biludlejning selskabet Europcar. Internationale brands har altså fået øjnene op for det Diction kan, og er rigtig tilfredse kunder her.

Adresse

Adresse:

Gammeltorv 6, 3. sal 1457 København K

GPS:

55.678416, 12.572505800000044

Telefon: