Tidsregistrering

Mange virksomheder ville have stor gavn af at kunne tidsregistrere de opgaver, som de ansatte arbejder på. Især når der skal sendes faktureringer ud til kunder. Men det er ikke let selv at holde styr på hvor meget tid, man har brugt på hver enkelt opgave til hver kunde. Der kan være mange forskellige opgaver og mange forskellige kunder, at skulle holde styr på. Dermed er der større chance for fejl og at kunden kommer enten til at betale for lidt eller for meget.

Faktureringsværktøj

EasyBill er et program, som kan bruges til at tidsregistrere de forskellige opgaver til de forskellige kunder. Med et program til at holde styr på, præcist hvor lang tid der er blevet brugt på hver enkelt kunde, kan virksomheden let fakturere de korrekte beløb. Programmet sørger også for at selve fakturaen bliver let at lave. Dette er pga. at der er forud installeret skabeloner, som man kan gå ud fra. Der kan med dette faktureringsværktøj sendes elektroniske fakturaer ud til kunderne.

Er du konsulent

Som konsulent er det et oplagt værktøj at benytte sig af. Du kan f.eks. bruge en iPhone til at tidsregistrere dine besøg ude hos kunderne, så hverken de eller du bliver snydt. Kunderne kan let registreres med dette værktøj og så kan du holde styr på tiden.

Let at lave fakturaer

Når du skal lave en fakturere kan bruge dine tidsregistreringer fra kunderne til, at oprette en faktura, som indeholder alle timerne, beskrivelse af hvad der er blevet løst og hvor lang tid, der er blevet brugt på hver enkelt opgave. Dette registrerer du nemlig løbene, når du løser forskellige opgaver.

Adresse

Adresse:

Rotterdam Alle 8 2791 Dragør

GPS:

55.592645, 12.577495099999965

Telefon: