EazySoft er en dansk virksomhed som specialiserer sig i at udvikle software til virksomhedsstyring. Virksomheden blev grundlagt i år 2002 af Kenneth Holmskov Larsen, da han blot var 24 år gammel. Deres første løsning hed Dynamic Order og var banebrydende i den forstand, at løsningen var 100% online hvilket var et særsyn i år 2004. Da der stadigvæk er kunder som benytter sig af den i dag, har den været brugbar i hele 14 år. EazySoft opdaterer selvfølgelig løbende deres løsninger, så de bliver ved at være relevante.

Det software EazySoft udvikler kan bruges til flere af de forskellige processer som findes i den moderne virksomhed. Samtlige løsninger er med til at gøre dagen i en virksomhed mere overskuelig og struktureret. Deres software bliver blandt andet brugt til projektstyring, ressourcestyring og tidsregistrering.

Det vigtigste for EazySoft er deres kunder, og derfor går de op i kundetilfredshed, brugervenlighed, hastighed og fleksibelt software. Dette er et mål de i høj grad lever op til, og i dag har de over 10.000 brugere over hele verden.

Arbejdsmiljøet i selve virksomheden er meget åbent. Dette er noget Kenneth Holmskov Larsen ligger meget vægt på, og selvom virksomheden vokser skal der være plads til alle og deres idéer. Der skal nemlig ikke være langt fra tanke til handling.

Adresse

Adresse:

Stændertorvet 4 1. sal DK-4000 Roskilde

GPS:

55.6409746, 12.080735499999946

Telefon: