Ejendomsservice

Aarhus Ejendomsservice yder skræddersyede ejendomsservice til erhvervsejendomme, ejer- og andelsboligforeninger og udlejningsejendomme. De køre ud i Østjylland og søger for både indendørs og udendørs vedligeholdelse. Aarhus Ejendomsservice kan klare mange opgaver som algerens, snerydning, facaderens, ejendomsservice, vinduespolering, græsslåning og meget andet.

Lad én virksomhed stå for al vedligeholdelsen

Aarhus Ejendomsservice kan være din samlet udbyder af ejendomsservice og tager derfor ansvar for det hele. Det gør det lettere at kommunikere, når det kun er et sted, som skal orienteres. Det gør som regel også at løsningen bliver bedre, end hvis der er mange forskellige virksomheder inde over det. Aarhus Ejendomsservice kan let organisere de forskellige opgaver og holder selv styr på, hvornår der er brug for vedligeholdelse, de har det samlede overblik. Dette giver en stor fordel.

Virksomheden kan ordne det hele uden at i behøves at tænke på selv at skulle hyre nogle hver gang, eller selv at skulle bruge tid på at vedligeholde. Som regel vil virksomheder gerne tjene penge, og det gør de ved at løse de opgaver, som de har. Disse opgaver om befatter sjældent vedligeholdelse af facade og ejendom. Hvis de selv skal stå for vedligeholdelse, bruger de ikke tiden på at løse de opgaver, som får virksomheden til at køre rundt.

Grøn profil og uforpligtende tilbud

Aarhus Ejendomsservice går op i miljøet og har derfor en grøn profil, derudover har de konkurrencedygtige priser og du kan til hver en tid få et uforpligtende tilbud, som passer til jeres behov. Der er fokus på kvalitet i løsningerne og aftaler som bliver holdt.

Adresse

Adresse:

Aarhus

GPS:

56.16300188207, 10.20427591675

Email:

-