I Danmark befinder vi os som en del af et digitaliseret samfund, hvor næsten alle benytter sig af digitale løsninger hver eneste dag. Dette gælder ikke kun privatpersoner som bruger digitale platforme som smartphones, men i dag er IT – løsninger også utroligt vigtige for enhver virksomhed. Dette er Elbek – Vejrup godt klar over, og derfor har de specialiseret sig i at udvikle og rådgive i forretningsoptimering baseret på software – løsninger.

Elbek – Vejrup er især dygtige til at udvikle ERP – Systemer til virksomheder i den offentlige sektor, men de er bestemt også relevante for mange brancher i den private sektor. Elbek – Vejrup er en meget fleksibel virksomhed, hvilket vil sige at deres løsninger bliver tilpasset den enkelte virksomheds strategiske grundlag, due diligence, forretningsprocesser og aktiviteter. Mange af virksomhederne vælger at nyde godt af Elbek – Vejrups løsninger på abonnementsbasis, hvilket er tilgængeligt for alle deres løsninger. Du kan fx læse mere om en af deres top løsninger Microsoft Dynamics NAV her.

Alle Elbek – Vejrups løsninger bliver udviklet i tæt samarbejde med deres kunder. Det er kundernes krav og feedback som er med til hjælpe alle software – systemerne er i højeste klasse. Med erfaring helt tilbage fra 1996 har Elbek – Vejrup 22 års erfaring. Denne erfaring er med til at sikre at de danske virksomheder altid for de bedst mulige løsninger, hvis de vælger Elbek – Vejrup.

Adresse

Adresse:

Aarhus

GPS:

56.162939, 10.203921000000037

Telefon: