Vi lever i en uforudsigelig verden, hvor der fra det ene til det andet øjeblik kan gå noget helt galt. Dette er især tilfældet i trafikken, hvor den eneste man i virkeligheden kan stole på, er en selv. Hvert år sker der nemlig flere tusinde ulykker i trafikken, og det er derfor at det er obligatorisk at gennemgå et førstehjælpskursus, når man tager kørekort. Det er her Førstehjælptilkørekort.dk kommer ind i billedet.

Førstehjælptilkørekort.dk er en overskuelig hjemmeside, hvor man nemt kan gå ind og booke sig på et førstehjælpskursus. Her kan man booke sig ind uanset hvilken køreskole, man er tilmeldt. Kurserne bliver dog kun hold i følgende byer: Amager, Frederiksberg, Farum og Gentofte. Det er derfor mest praktisk, hvis man bor i nærheden af disse byer. Desuden bliver der taget højde for at det ofte er unge som tager kurset, hvilket vil sige at der er tale om ganske rimelige priser.

Selve kurset varer 8 timer, hvor man på den tid kommer til at gennemgå alt, som man skal gøre hvis man kommer til at stå i en situation, hvor førstehjælp er nødvendigt. Da kurset tages i forbindelse med kørekortet, vil der selvfølgelig blive taget højde for de specielle forhold der findes i forbindelse med en færdselsulykke. Du kan booke en plads på et førstehjælpskursus her i dag.

 

Adresse

Adresse:

Frederiksberg

GPS:

55.677069, 12.513321000000019

Telefon: