Webshoppen til friluftslivet

Filuftsland.dk er webshoppen for dig der, er vild med den friluft og natur. Kan du godt lide at vandre ud i naturen, klatre i bjerge eller gå på isen, så er webshoppen noget for dig. Her kan du nemlig købe produkter til friluftsbrug. Du finder både varmt overtøj, bukser, sokker, fodtøj, rygsække, klatregrej og sovegrej, alt sammen til brug ude i naturen.

Frilufts ekperter

Friluftsland har ekspertise i friluftslivet og har flere ansatte, som selv har være på udfordrende ture rundt omkring i verdenen. De ved hvad det vil sige at have udstyr som passer til den tur, de skal på. De ved bedre end nogle, hvad godt udstyr kan gøre for turen og selve oplevelsen. Hvis ikke udstyret er i orden, kan hele rejsen være en mindre pinsel og ikke en den gode og unikke oplevelse, som var tiltænkt. Skal du f.eks. ud på den helt store vandre tur, så dur dine sneakers ikke til dette, heller ikke selv om de er bløde. Til en vandretur skal du have nogle vandrestøvler i en god kvalitet. Ellers kan du ødelægge hele turen. Vandrestøvlerne er lavet til at kunne vandre langt og i forskellige terræn som græs, jord, sten og terræn med våde sten og jord.

Fragt og kontakt

Friluftsland.dk har alt hvad du har brug for og alle de kendte mærker inde for friluftsaktiviteter. På webshoppen får du gratis fragt ved køb over 500 kr. og der er 14 dages returret. Er du i tvivl om noget kan du til hver en tid skrive en mail eller ringe til dem fra 10-18 alle hverdage og 10-15.30 om lørdagen.

Adresse

Adresse:

Frederiksborggade 52 1360 København K

GPS:

55.6859753, 12.56622470000002

Telefon: