Grunkevent er et eventbureau som blev stiftet i år 2010 af Morten Grunk Jensen. Morten har erfaring med eventplanlægning helt tilbage fra 1998, hvor han alle årene har været ejer eller partner. Denne 20 år lange erfaring putter han godt til nytte i Grunkevent, hvor de hvert år har mange tilfredse kunder. Grunkevent har hovedkontor i Taastrup på Sjælland, men de lader sig ikke begrænse af geografi og hjælper gerne virksomheder i andre dele af landet.

Grunkevent specialiserer sig i Skræddersyede events, uforglemmelige firmafester, effektiv teambuilding og store festival-oplevelser. Eventsne skabes i tæt samarbejde med kunderne, så kunderne kan være sikre på, at slutproduktet kommer tæt på idéen som muligt. Der arbejdes derfor med åbne budgetter og stor gennemsigtighed, så alle ved hvor projektet skal hen ad.

Grunkevent er Danmarks største leverandør af julefrokoster til virksomheder. Dette er netop på grund af Grunkevents forskellige julefrokostkoncepter og deres lækre lokationer. Grunkevent sørger nemlig altid for at finde 4 eller 5-stjernede hoteller med uddannet personale, så kunderne altid føler sig godt tilpas. Desuden mener Grunkevent ikke, at man skal betale det hvide ud ad øjnene for en god firmafest. Derfor handler de med fornuftige og gennemskuelige priser.

Det er vigtigt for Grunkevent, at kunderne kan stole på dem, og at de kan gennemføre det ønskede event. Dette kan man roligt, da Grunkevent har en AAA-kreditvurdering. Dette betyder, at Grunkevent har en meget sund virksomhedsøkonomi.

 

 

Adresse

Adresse:

-

Telefon:

-

Email:

-

Web:

-