Håndværkernøglen.dk er en hjemmeside der drives af selskabet E. J. Reklame som ejes af Eric Jernberg. Hjemmesidens formål er at sætte danskerne i kontakt med deres lokale håndværkere. Hjemmesiden drives i tæt samarbejde med Danmarks håndværkere, da det er dem, som man finder på hjemmesiden.

Hjemmesiden skaber et godt overblik over hvor, man kan finde de forskellige håndværkere henne. På hjemmesiden kan man indtil videre vælge imellem 22 kommuner og et utal af forskellige faggrupper. På den måde finder man hurtigt hvilken håndværker man skal kontakte for at få et tilbud. Det er nemlig normalt meget uoverskueligt at finde en håndværker, og mange kan spare mange penge, hvis kigger på Håndværkernøglen.dk. Ved hjælp fra håndværkernøglen.dk, vil du fx kunne finde din elektriker i Køge her.

Håndværkernøglen.dk eksisterer også, på grund af de mange fordele man får, hvis man vælger en lokal håndværker. Man sikrer den lokale arbejdskraft og muligheden for lokale elevpladser, man sparer flere penge på kørselsafgifter imens man sparer miljøet og man får bedre sociale relationer med dem som bor i lokalområdet.

Hvis man ønsker at bliver annoncør på håndværkernøglen.dk, skal man blot gå ind på hjemmesiden og kontakte dem. Så lover de at kunne skaffe flere lokale kunder, så der kan komme mere gang i butikken og lokalområdet.

Adresse

Adresse:

FJORDAGER 44 • GEVNINGE • 4000 ROSKILDE

GPS:

55.6492166, 11.9518329

Telefon: