Hold dit næste møde i unikke omgivelser

Hindsgavl Slot har i sine 800 års eksistens opbygget sig en masse historie, og har bl.a. været igennem en række krige, nedbrændinger, hvortil der har måtte gøres nogle genopbygninger og restaureringer gennem årene.

I dag fungerer Hindsgavl Slot som et kursuscenter, og slottet er derfor udstyret med en lang række kursuslokaler. Disse lokaler er forskelligt indrettet, og centeret tilbyder derfor lokaler både til små eller store grupper af kursus deltagere.

Alle mødelokalerne er top moderne og er blevet renoveret inden for de sidste 10 år, Alle lokaler indeholder derfor alt det rette udstyr og teknologi som du og din gruppe skal bruge for at gennemføre jeres møde eller konference.

Kommer i langvejs fra, så har Hindsgavl Slot også overnatningsmuligheder. De stiller 120 værelser til rådighed, som er nogle rigtig gode værelser, der er lige så fint moderniseret som resten af slottet. Her kan man virkelig få slappet af efter en lang dag.

Skal du i løbet af dagen trække noget frisk luft, og samle tankerne. Så skal du uden tvivl gå en tur i Hindsgavl Dyrehave. Her kan du opleve 165 hektar fri natur med rigt dyreliv. Hvilket er det perfekte sted at gå en tur, hvis du gerne vil føle dig afslappet.

Der er også mulighed for at du kan arrangere udendørs aktiviteter for din mødegruppe. Heriblandt teambuilding er en rigtig ofte anvendt aktivitet, på deres udendørs arealer.

Hindsgavl Slot tilbyder desuden også at sørge for forplejningen af dig og dine mødedeltagere. Her tilbydes alt fra morgenmad og sandwich, til 3-retters aftenmenu. Omfanget bliver aftalt ud fra hvor længe mødet eller konferencen vare.

Så skal du snart afholde et møde for din afdeling, så lad Hindsgavl Slots personale klare det hårde arbejde, så du kan koncentrere dig om at give det bedste oplæg, du længe har holdt, til dine medarbejdere.

Adresse

Adresse:

Hindsgavl Allé 7 5500 Middelfart

GPS:

55.5054976, 9.6884166

Telefon: