Hotel Kristine er hotellet som kan byde på et 4-stjernet hotel beliggende i Næstved. Hotellet ligger i smukke omgivelser, hvor der ikke er langt til suså’en som ligger bag hotellet, hvor Herlufsholmskoven ligger 5 min. væk. Hotellet har været et hotel siden 1745 og indbyder derfor også til et romantisk ophold i romantiske omgivelser med en atmosfære, som man sjældent finder andre steder i Danmark. Der er på hotellet både mulighed for overnatning, et ophold, afholdelse af fest eller kurser & møder. Hotellet giver mange muligheder og byder på en sublim service.

Selskabslokaler med plads optil 150 personer

Hotel Kristine har selskabslokaler med plads til alt imellem 2-150 personer, som kan bruges til diverse selskaber og fester. Der kan afholdes bryllup, barnedåb, konfirmationer, receptioner osv. Lige meget hvad du skal fejre, så vil Hotel Kristines personale står klar til at give den service, som der skal til og sørge for at festen bliver hyggelig, god og uforglemmelig. I vil på forhånd holde en samtale omkring festen, omkring en måned før datoen. Her vil få et kendskab til noget af personalet, som vil stå til rådighed for jer på selve dagen. Maden til selskabet eller festen vil bestå af buffeter efter årstiden, så råvarene er af bedste kvalitet. I kan læse mere på denne side.

Lang og rig historie

Dette hotel er et historisk hotel med en lang og rig historie, som I kan fordybe jer i, når I kommer på besøg. F.eks. har bygningen engang været bolig for borgmestrene i Næstved, som typisk kom fra andre byer. Det er med til at skabe en sjæl, som gør stedet unikt og bemærkelsesværdigt.

Adresse

Adresse:

Købmagergade 20 4700 Næstved

GPS:

55.22921692828, 11.759626440127

Telefon: