Hotel Kirstine er et hyggeligt hotel beliggende i hjertet af Næstved, hvis rødder kan dateres helt tilbage til 1745, hvilket gør det til et af landet ældste hoteller. Den dag i dag er det stadig privatejet, og selvom det naturligvis har gennemgået mange moderniseringer og lignende, så mærker du stadig tydeligt historiens vingesus, når du træder indenfor.

Hotel Kirstine er et dejligt og charmerende hotel der byder velkommen til såvel private, der blot skal have en overnatning, inden de skal videre, par der skal på en lille romantisk get-away, eller virksomheder der skal afholde kurser eller møder. Det et kort sagt et hotel der favner alt hvad man forventer.

Til erhvervslivet kan Hotel Kirstine byde på intet mindre end 6 kursuslokaler, hvor der plads til alt mellem 2 og 150 personer, så uanset om du skal holde et mindre møde med en eller flere forretningsforbindelser, eller du skal afholde et stormøde eller en mindre konference, så kan Hotel Kirstine danner rammerne omkring det. Faciliteterne er naturligvis i top og der er lærreder, projektorer, whiteboard og alt andet hvad man forventer sig af et moderne kursuslokale. I forbindelse med kurser eller konference, kan der naturligvis også tilbydes overnatning på hotellet.

Adresse

Adresse:

Købmagergade 20 4700 Næstved

GPS:

55.2289654, 11.759248399999933

Telefon:

-