House of Code er et hus hvor de udvikler apps, fra bunden. Hvis du står og skal bruge en app eller har en idé til en app, som du gerne vil have udviklet, kan du trygt tage kontakt til virksomheden. House of Code går ikke på nogen form for kompromis når det gælder udviklingen af apps.

Hvordan det fungere

Du får rådgivning i hele forløbet både før, under og efter projektet. Til at starte med bliver kundens ambitioner afklaret, og hvilke forventninger der vil være til projektet. Appen vil blive designet med brugernes præferencer i mente og der vil altid blive testet på brugeroplevelsen i det tidlige stadige, før de gør jobbet færdigt. House of Code laver enkle og funktionelle designs. De benytter en agil arbejdsmetode og samarbejder med kunden om at skabe det bedste produkt. Det er essentielt at kunden kommer med ind over projektet, da House of Code mener at det skaber de bedste resultater. House of Code kan også vedligeholde din nyudviklede app og sørge for, at den kommer på alle platforme og får de seneste features.

House of Code har bl.a. udviklet en streaming-app til Stofa ”Stofa webTV”. Denne app gør de muligt at streame på alle mobile enheder. De har stået for hele udviklingsprocessen samt dele af designet og med deres ekspertise hjulpet Stofa med at skabe lige præcis den rigtige app. Ud over Stofa, har House of Code også udviklet for Jensen Bøfhus, Vild mad og Mit syge barn m.fl.

House of Code sørger for appudvikling på højeste niveau.

Adresse

Adresse:

Edisonsvej 2 5000 Odense C

GPS:

55.40568769999999, 10.388230799999974

Telefon: