Hovestadens Dødsbo & Konkurs

Vi kommer alle til at opleve, at et familiemedlem går bort og det bliver aldrig let at sige farvel, og tiden efter kan være hektisk. For lige pludselig står man for, at skulle rydde eller flytte alle ejendelene fra det bortkommende familiemedlems bolig. Det kan nemt blive en uoverskuelig sag, især oven på sorgen, som typisk vil være der. Hovestadens Dødsbo & Konkurs (HSDK) kan hjælpe dig med at finde overblikket i disse situationer. Virksomheden yder billig og professionel rydning af dødsbo i København og på hele Sjælland. De tilbyder full-service rydning og har respekt for den afdøde.

Proces

Når du tager kontakt til HSDK for du kyndig vejledning i hvordan processen kommer til at foregå. De slår sig fast på at begge parter skal være tilfredse, inden de besigtiger boet. Hvis værdien i boet dækker omkostningerne, gør de det gratis. De kan også tilbyde at køre de efterladte ting ud til andre familiemedlemmer, hvis der skulle være behov for dette. Som kunde betaler du først, når boligen er ryddet og arbejdet er udført. Du kan altid få et uforpligtende tilbud.

Over 10 års erfaring

Hovestadens Dødsbo & Konkurs har mere end ti års erfaring inde for branchen og kan derfor tilbyde en god og eftertænksom rådgivning, i den svære tid. De har flyttelift, som kan komme op på 5-6 etage og som kan tage 15+ flyttekasser ad gangen. Udover dette tilbyder Hovestadens Dødsbo & Konkurs også services, som flyttefirma. De flytter for både for private, erhverv og det offentlige. De medbringer selv flyttekasser, så du ikke behøves at gøre noget.

Adresse

Adresse:

Vigerslev Alle 240 2500 Valby

GPS:

55.6572558, 12.4879825

Telefon: