Den danske webshop blev grundlagt i 2006 og sælger både til private, virksomheder og institutioner, med mere end 365.000 kunder de sidste 11 år.

Ekspertise i blækpatroner og toner

Webshoppen inkpro.dk tilbyder et stor udvalg af elektronik samt rengøringsprodukter. Du kan købe alt lige fra blækpatroner, tidskriftsamler til hobbyknive, mobilcovers- og rengøringsprodukter. Du finder største delen af hvad du har brug for til hjemmekontoret, samt husholdningen. Når det kommer til blækpatroner og toner, har Inkpro en ekspertise og et bredt udvalg forskellige blækpatroner og toner. Det er lige meget hvilken printer du har derhjemme eller på kontoret, inkpro har en blækpatron eller toner til stort set alle printere, f.eks. har de HP Envy 4500 printerpatroner. Alle deres patroner og toner er af høj kvalitet og du kan også købe billigere kompatible printer patroner og toner. De forskellige printer patroner og toner er kompatible med printere fra Brother, Canon, HP, Epson, Dell og mange flere.

Gratis printer patron med i købet

Inkpro.dk yder prisgaranti på alle kompatible blækpatroner, tonerpatroner, tomler, vedligeholdes kit og andre produkter. Det sikre dig at du kan få disse produkter til den billigste pris. De har hurtig levering og ved hver ordre kan du få en gratis blækpatron med i købet. Du kan selv vælge din blækpatron ud fra et udvalg af patroner. Webshoppen er e-mærket hvilket giver dig en tryghed i, at webstedet er et sikket sted at handle. For at få tildelt e-mærket skal webshoppen opfylde strenge krav og vil fra tid til anden blive undersøgt og kontrolleret, så du som forbruger kan være sikker og føle sig helt tryg ved at shoppe på siden.

Adresse

Adresse:

Islevdalvej 148 2610 Rødovre Danmark

GPS:

55.6979953, 12.433253299999933

Telefon: