Inventarland forhandler kontormøbler både til B2B og B2C, og har gjort det i mere end 30 år. Inventarlands medarbejdere er derfor erfarende inden for deres fag, og er med til at kunne give dig den bedste vejledning til dine kontormøbler.

Inventarland er førende inden for bl.a. hæve sænkeborde, og deres priser er konkurrence dygtige. I deres hæve sænkebords kategori tilbyder de både manuelle og elektriske borde. Disse er delt op i 1, 2 og 3 leds, som vælges ud fra den enkelte persons højde. Hvert hæve sænkebord kan derfor skræddersyes så det passer perfekt til hvert enkelt individ.

Inventarland giver rigtig gode varebeskrivelser af deres vare på deres website. Hvis du dog stadig skulle være i tvivl om noget, kan du altid bestille et uforpligtende møde med en af deres erfarende konsulenter. Inventarland tilbyder landsdækkende service, og de kommer gerne hjem til dig, og giver dig inspiration til dit kontor, og hvilket inventar som vil passe bedst til dit miljø.

Kontormøbler af højeste kvalitet

Inventarland er kompromisløse med kvaliteten af deres produkter. De udvælger derfor nøje, de produkter som de sælger. De kan derfor stå inde for at deres produkter ikke indeholder giftstoffer, eller er fremstillet af børnearbejdere.

Med Inventarlands kontormøbler, vil du få de bedste produkter på markedet. Du vil derfor skabe et rigtig godt kontormiljø både på dit hjemmekontor eller i din virksomhed. Med Inventarlands kvalitets kontormøbler sørger du altså for, at du eller dine medarbejdere altid sidder behageligt og dermed ikke får ondt i ryggen efter lange arbejdsdage. Så har du virksomhed, er dette værd at foretrække, til dine medarbejderer. De vil med garanti sætte pris på disse møbler.

Skal du have nogle rigtig gode kvalitets kontormøbler, så kan du komme i kontakt med Inventarland i tidsrummet 8-17 alle hverdage, både på telefon eller mail. Skrives der over mail, garanteres der svar inden for 30 minutter, inden for åbningstiden.

Adresse

Adresse:

Trafikcenter Allé 12 4200 Slagelse

GPS:

55.3880225, 11.3583081

Telefon:

Åbningstider

Mandag

8-17

Tirsdag

8-17

Onsdag

8-17

Torsdag

8-17

Fredag

8-17

Lørdag

-

Søndag

-