Hos Kammalou bliver der udviklet special lavet Magento hjemmesider, som kunderne kan få gavn af. Hvis standartsiderne ikke er gode nok og du gerne vil have udviklet noget helt unikt på siden, så er det Kammalou, du skal have fat i. De har over 15 års erfaring med at udvikle IT inde for webshopplatforme. De kan udvikle præcis den løsning, som passer til dit og brugernes behov.

Vejen til succes

Kammalou udvikler ved hjælp af en agil metode og har en lang erfaring med udviklingsprojekter, hvilket gør at deres arbejdsgang er optimeret mest muligt. Dette vil komme dig til gavn, når du skal have udviklet en løsning som giver succes. Ved brug af en agil metode, kan der hele tiden tilegnes ny viden, i forhold til projektet, som herefter kan implementeres, imens projektet er undervejs. Dette betyder at det er en meget fleksibel projektstyringsmetode, hvor der kan fortages flere bruger test i løbet at projektets udvikling.

Virksomheden tilbyder 24/7 ekspert support, der betyder at du altid, kan tage kontakt til dem, så du kan få ekspert support til din Magento-side.

Den perfekte partner

Alt dette betyder at Kammalou er din perfekte partner, når det gælder udvikling af din Magento-side. Nogle af de emner, de vil gennemgå, er analyse, design, opsætning, implementering, test og til sidst aflevering. De udvikler din unikke side og sørger for at vedligeholde den, så din webshop har de bedste chancer for, at få succes. Succes med en webshop kommer ikke bare af gode produkter, men også en hjemmeside, som er funktionel og brugbar.

Adresse

Adresse:

Mosegård Park 38, 3500 Værløse

GPS:

55.785384, 12.384915999999976

Telefon: