Kirstens Dyrebutik er navnet på en fysisk butik såvel som en webshop, der forhandler et bredt og varieret udvalg af tilbehør til de fleste kæledyr. En af de ting som du især kan finde meget af på shoppen er hundetegn til menneskets bedste ven. De fleste hundeejere er nok klar over, at det er lovpligtigt at udstyre hunden med et hundetegn. På dette skal der stå ejerens navn og adresse, ligesom det også er en god ide at påføre telefonnummer. Dette er altså lovpligtigt, men hvordan det skal se ud, har man rimelig stor frihed over.

På Kirstens Dyrebutiks webshop kan du finde dem i alle afskygninger. Uanset om du gerne vil have et i messing, aluminium, stål, plastik eller noget helt femte, så kan du finde det her. Du finder også noget i alle prisklasser. Der er naturligvis eksempelvis forskel på om et hundetegn skal graveres eller der skal trykkes på det. Men uanset om du vælger den ene eller anden model, så kan du finde det hele lige her. 

Hunde er dog som nævnt langt fra de eneste kæledyr, som du finder tilbehør til. Du kan også finde alt til katte, lige fra foder og pelspleje til kattetoiletter, legetøj og kattelemme. Til dine kæledyr med vinger kan du købe legetøj, bure og foder. Du kan også altid kigge forbi tilbudssektionen og finde et godt tilbud.

Adresse

Adresse:

Smedeskovvej 30 A • 8464 Galten

GPS:

56.159198, 9.910503999999946

Telefon: