På kondomland.dk finder du det største udvalg af kondomer på nettet i Danmark. Siden kan tilbyde diverse kondomer i høj kvalitet og i mange forskellige størrelser. Kondomer er vigtige når man dyrker sex med nogle som ikke er ens partner. Hvis du ikke passer på, så kan du få kønssygdomme, som har ubehagelige effekter. Du kan også sprede kønssygdomme til andre, som bestemt ikke er en god ting. Derfor bør du altid have kondom på, når du dyrker sex med nogle, som du ikke kender så godt. De handler om at beskytte hindanen og sørge for at man har sikker sex med hindanen, så I kan blive ved med at få den glæde.

Kondomstørrelser

Kondomer bliver typisk lavet i størrelserne 45mm og op til 69mm. Du kan selvfølgelig finde alle størrelserne på webshoppen, som kan tilbyde mange forskellige varianter i mange størrelser. Kondom størrelsen er faktisk ikke helt uden betydning, den kan faktisk være ret så vigtig for drengens/mandens oplevelse. Et for lille kondom kan være stramme meget og et for stort kondom kan falde af. Det er derfor vigtigt at kende sin størrelse, da de fleste i dag kan få et kondom, som passer perfekt.

Få 12 gratis kondomer med din ordre

Når du handler på kondomland.dk kan du 12 gratis kondomer med i din ordre, Kondomland vil gerne have at kondomerne bliver brugt, så man undgår at sprede kønssygdomme. Du kan få en gratis levering, hvis du køber for over 300 kr. og bestiller du inden 16.30, sender de varen samme dag. Din ordre bliver pakket diskret ind, så ingen vækker opsigt.

Adresse

Adresse:

Bjælkevangen 10 DK-2690 Karlslunde

GPS:

55.567667, 12.228876300000024

Telefon: