Der er mange danskere, der har stillesiddende jobs, hvor de tilbringer 7-8 timer foran en skærm hver dag. Dette stiller naturligvis nogle krav til de møbler man sidder på og ved. Hvis stolen ikke er god og støtter lænden, eller hvis bordet har en forkert højde, kan det give problemer med ryg og nakke. Disse ting er blandt de hyppigste årsager til sygemeldinger, og dermed en stor økonomiske byrde for danske virksomheder og staten.

Kontormøbler.dk er Danmarks største forhandler indenfor kontorindretning, her kan du finde alt inden for hæve sænkeborde, kontorstole og lignende, der kan give de perfekte arbejdsforhold, så det er slut med ømme rygge og nakker. Udover at man kan finde hele udvalget af sortimentet på webshoppen, så kan man også besøge et af de fire showroom i Risskov, Aalborg, Herning eller København. Det kan også være, at du gerne vil prøve en kontorstol inden man investere i den.

Der er mange gode grunde til at handle hos kontormøbler.dk – eksempelvis har de gratis fragt, og leveringen er hurtig, så du ikke skal vente på at dine møbler så længe, når de først er bestilt. Skal man have møbleret større steder eller domiciler kan man også booke et møde, hvor man kan få gennemgået sine muligheder.

Eksempelvis tilbyder kontormøbler.dk også leasing af møbler, så man slipper for en stor engangsbetaling, men i stedet kan lease sine møbler til en fast månedlig ydelse.

 

Adresse

Adresse:

Rolighedsvej 36D, 8240 Risskov

GPS:

56.189035, 10.2385076

Telefon: