Har du problemer med din lås, så er Låsesmeden Nordsjælland din låsesmed. Låsesmeden Nordsjælland kan klare alle former for låse-opgaver og giver dig en god service oven i hatten. Det er alt lige fra omkodning, oplukning, reparation og adgangskontrol. De er meget fleksible og køre i hele Nordsjælland bl.a. til Hørsholm. Klik her hvis du vil se om omkring den lokale låsesmed. Låsesmeden er autoriseret og faglært, hvilket sikre dig en optimal løsning hurtigt. De vil normalt være hos dig inden for 20 min., så du ikke skal vente alt for længe, på at få din lås lavet.

Få et tjek af dine låse

Det er aldrig sjovt at komme hjem til sin bolig og man kan se at der er været indbrudstyve på besøg. Måske har de ødelagt en lås, eller måske har låsen været for let at oplukke. Uanset hvad så kan Låsesmeden Nordsjælland hjælpe dig med at sikre din bolig bedst muligt. Du kan bestille et check af dine låse i boligen, for at se om de er sikre nok eller om de evt. skal skiftes ud til nye og mere sikre låse. Tyven vil have sværere ved at komme ind, hvis dine låse er sikre og dette vil i mange tilfælde holde tyven væk.

Faste priser på låseservice

Låsesmeden har faste priser på dagtimer, aftentimer og timer i weekenden. For at høre om deres priser kan du tage kontakt til dem og høre hvad de kan tilbyde dig. Du kan være sikker på at de løser opgaven og sikre din lås, da de ikke køre før dit hjem er sikkert.

Adresse

Adresse:

Hjaltesvej 20, 3080 Tikøb

GPS:

56.022775, 12.454079999999976

Telefon:
Email:

-