Står du, og mangler en oversættelse af dine juridiske dokumenter, så er legalisering.dk det helt rigtige sted at komme. Vi er specialiserede i at lave oversættelser af dine officielle dokumenter fra myndighederne. Vi laver oversættelsesarbejde for både private og for erhvervskunder, alle er velkomne hos os. Vi kan oversætte både fra og til dansk, så er det lige meget, hvor dine dokumenter er udstedet henne, og hvor du skal bruge dem henne. Vi kan klare din oversættelsesopgave. Vi er 150 oversættere tilknyttet i Danmark. Men for at øge vores antal af sprog har vi et stort netværk af autoriserede oversættere fra hele verden, som gør at det samelede antal oversættere vi bruger er over 500. Dette gør, at vi kan oversætte til nærmest alle sprog på kloden.

Hvis du ligger inde med et dokument, som du måske skal have behandlet i udlandet i forbindelse med en flytning eller anden sag, kan du sende det ind til os, og vi kan så lave en autoriseret oversættelse for dig. De normale typer af dokumenter vi oversætter er ting som:

  • Dombøger
  • Fødselsattester
  • Dåbsattester
  • Straffeattester
  • Kørekort

Men vi oversætter selvfølgelig også meget andet. Kontakt os hvis du har et dokument og så vil vi hurtigst muligt vende tilbage med et tilbud på en pris og en tidsramme til dig

Normalt tager det omkring 4-5 dage at få oversat et dokument inden vi sender det til dig med posten. Grunden til denne tid er fordi, vi gerne vil være 100% sikre på, at kvaliteten er i orden, inden vi vælger at sende dokumentet til dig. Skal du dog bruge din oversættelse hurtigt, kan du mod et mindre gebyr få lavet en haste sag, og vi vil dermed behandle din oversættelse hurtigst muligt. Vi har som tavshedspligt, så uanset hvilke dokumenter du sender til os, vil der intet ske med dine personlige oplysninger.

Adresse

Adresse:

Flæsketorvet 68.

GPS:

55.666653, 12.559371000000056

Telefon: