De fleste af os kender det, når det er jul, så vil vi gerne have et rigtig flot spisebord. Hvis der er noget, som gør et spisebord flot, så er det, når der er en flot dug på, som passer til årstiden. Borddækningen skal der gøres noget ekstra ud af på denne årstid og derfor kræver det også en ekstra ordinær juledug. En dug er fundamentet for din borddækning, det er dugen, som sætter standarten og hvordan den resterende borddækning tager form.

Hos Maaho kan du være sikker på at finde en dug, som kommer til at passe til de fineste selvskaber og den fineste borddækning.

Duge udviklet af designere

Alle duge hos denne virksomhed er udviklet i samarbejde med designere, som skaber unikke motiver, så selv de helt kredsende kan være med. Der vil heller ikke gås på kompromis med kvaliteten, da dugene bliver fremstillet af kvalitet tekstiler, som sikre at de falder pænt på et hvert spisebord.

Maaho sørger for at duge, som du køber hos dem, kommer til at passe perfekt til dit spisebord, lige meget størrelse. Dette sikres ved at skræddersy dugen, så den passer lige nøjagtig til de mål, som du sender til dem. Deres syere er meget erfarende og de sørger for, at det hele kommer til at stemme overens med både størrelse og kvalitet.

Univers

De skaber et univers om borddækning, som er elegant og stilfuldt. Du kan være sikker på at en dug fra Maaho kommer til at passe dit spisebord bedre end nogen anden dug.

Adresse

Adresse:

Stationspladsen 2A, 1. sal. 4180 Sorø

GPS:

55.4192256, 11.568915100000027

Telefon:
Email:

-

Web:

-