Majbritt Lund er en dansk tekstforfatter, der tilbyder alle former for copy writing og tekstforfatning inden for mange forskellige områder. Uanset om du skal have skrevet SEO tekster til dit firmas hjemmeside, skal have forfattet nyhedsmails eller har brug for hjælp til den rette kommunikation på din hjemmeside.

Ens hjemmesiden er det billede man som virksomhed tegner udadtil. Det er typisk her potentielle kunder eller samarbejdspartnere søger information, inden de handler med en. Det er derfor også helt essentielt at ens kommunikation er knivskarp og et skrevet med modtageren for øje. Det er en af grundene til, at det kan være en god ide med en professionel tekstforfatter med styr på kundesegmenter. Det får man, hvis man kontakter Majbritt Lund, der har mere end 10 års erfaring med onlinetekster.

Hvis du eller dine ansatte gerne selv vil arbejde med tekstforfatning, er der muligt at blive undervist og på den måde blive klædt bedst muligt på til opgaven. Majbritt Lund tilbyder både kurser, webinarer, og har udgivet en længere række e-bøger om emnet.

Adresse

Adresse:

Torveporten 2 | 2500 Valby

GPS:

55.6538611, 12.5099275

Telefon: