Få dine sundhedsartikler her

Mecindo er det perfekte valgt når du skal købe sundhedsartikler online. Mecindo´s webshop indeholder mere en 6000 forskellige produkter, og du er derfor sikker på at du finder det som du skal bruge inden for sundhedsartikler.

Mecindo forhandler både håndkøbsmedicin og sygeplejeartikler. De har derfor en lang række produkter som kan kurrer en lang række sygdomme. Du kan bestille medicin med virkning på forkølelse og mavesmerter. Af sygeplejeartikler kan du bestille alt fra albuestøtter til blodtryksmålere.

Desuden har Mecindo et stort udvalg på forskellige kosttilskud og helsekost. De sørger derfor for at du nemt kan bestille dine vitaminpiller og din lækre Pukka te med lakridssmag.

Er du på kur, så har Mecindo også en lang række slankeprodukter. Så kan du med de rette midler, få smidt de overflødige kilo.

Mecindo vil gerne være kokurrencedygtige. De holder derfor løbende øje med prisniveauet på tilsvarende virksomheders produkter i Danmark, og prøver derfor altid at være de billigste på markedet.

Bestiller du fra Mecindo, skal du sørge for at bestille alt det du skal bruge på én gang. Du for nemlig gratis fragt ved køb over 499,-.

Hvis du sidder på Mecindo og bliver i tvivl om et produkt og hvordan den håndteres, så frygt ej. Du kan nemt kontakte deres kundeservice, både på telefon og mail. Der vil altid sidde en venlig medarbejder klar til at give dig det bedste svar som du har brug for. Du kan kontakte Mecindo mellem 10-12 og 12.30-16.30

Du handler sikkert hos Mecindo, og derfor har de også gjort sig fortjent til at få det så anerkendte E-mærke certificering. Som viser dig som forbruger at du kan handle hos Mecindo helt trygt og sikkert.

Mecindo er med på velgørenhed. Derfor går en del af dine køb til de danske hospitalsklovne. Så ved at handle på Mecindo støtter du automatisk en god sags tjeneste.

Adresse

Adresse:

Hammerholmen 18, 2650 Hvidovre

GPS:

55.610722, 12.480921999999964

Telefon: