For mange er økonomi et tabulagt emne, da det ikke altid ses som værende høfligt at tale om hvor meget man tjener. Vores privat økonomi er altså noget, vi holder tæt på kroppen. Dette er også tilfældet, selvom nogen gerne vil hjælpe os. Sandheden er jo, at vi faktisk kan få meget mere ud af vores opsparing, pension og vores formue i det hele taget, hvis vi får plejet vores formue hos Miranova.

Miranova er en investeringsforening som første gang åbnede i år 2008, hvor de med licens fra finanstilsynet ydede finansrådgivning til både privatpersoner og virksomheder. I dag fokuserer de dog udelukkende på formuepleje. I dag plejer Miranova hele 4 milliarder kroner for mennesker over hele Danmark, og langt de fleste ender med at have en meget større formue.

For Miranova handler det i høj grad om, at deres kunder er trygge. Dette er svært, da det er hårdt for folk at give andre ansvaret for ens økonomi. Miranova er dog en enormt dygtig virksomhed, og de investerer selv deres egne penge i de fonde, de anbefaler til deres kunder. Desuden arbejder samarbejder de ikke med banker, pensionsselskaber eller andre finansielle produkter og modtager heller ikke provision. I stedet har de en fast pris som de kræver af alle deres kunder. På den måde kan man være sikker på, at Miranova kun arbejder for selve kunden.

Adresse

Adresse:

Gyngemose Parkvej 50 2860 Søborg

GPS:

55.7262561, 12.476217499999962

Telefon: