Mobil.nu er Danmarks største nyhedsmedie indenfor mobil, tablets og apps. Anvender du Mobil.nu, får du altid de bedste råd og vejledninger, når du skal gøre dig dit næste mobilkøb. Mobil.nu har altid snuden ude, og finder de forhandlere som har de bedste priser på mobilmarkedet, og fortæller det direkte til dig. Udover priser, så ved Mobil.nu også hvem der bl.a. har den bedste kundeservice, og hvilke selskaber som du kan føle dig mest tryg hos.

Inden du køber din iPhone

Før du går ud og køber din nye iPhone, så sørg for at besøge Mobil.nu først. Du vil her få den helt rigtige vejledning til hvilken iPhone som passer perfekt til dig. Det er fx ikke nødvendigvis den nyeste model som du skal have. Du er måske af den type, som ikke behøver en masse nye og smarte funktioner på din iPhone, men du vil stadig gerne have en fantastisk telefon i god kvalitet. Så er det selvfølgelig ikke værd er betale ekstra for disse funktioner. Når du er blevet klogere igennem Mobil.nu´ gode artikler, så vil du også kunne argumentere dig bedre imod en god sælger omkring din situation. Sælgeren vil selvfølgelig forsøge at sælge dig et dyre produkt som du egentlig ikke har brug for. Det vil give dig en ret god følelse når du går ud af butikken, at du har overvundet sælgeren.

Er du omvendt en iPhone”aholic”, kan du her på mobil.nu holde dig fuldt opdateret på Apples lanceringsdage, Keynotes osv. Du kan også læse mere om din iPhones IOS opdateringer, hvad de indeholder, og hvad de gør for dig.

På mobil.nu, vil du altså altid være fuldt opdateret på hvad der sker i mobilbranchen. Du vil løbende kunne læse om test og anmeldelser af iPhone bl.a. Du vil altså være et stort skridt længere på det rigtige køb, inden du skal have en ny iPhone.

Adresse

Adresse:

Uplandsgade 72 2300 København S, Sjælland Danmark

GPS:

55.66905850000001, 12.615505699999972

Telefon: