Naturebaby er en butik og en webshop som specialiserer sig i at sælge økologiske og naturlige produkter til både mødre og børn. Alle de produkter som naturebaby sælger er enten økologiske eller produceret af naturprodukter. Fordelen ved at sælge økologiske og naturlige produkter til både mødre og børn er, at børnene ikke bliver udsat for en masse farlige stoffer. Ved at købe plastiklegetøj, kemisk farvet tøj og andre lignende produkter så bliver ens børn påvirkede. Disse produkter kan blandt andet give børn allergier og hormonelle forstyrrelser.

Naturebabys butik ligger på adressen Frederiksborgvej 16B i Helsinge, hvilket ca. tager 35 minutter i bil fra København. Men hvis man ikke har mod på at køre hele vejen til Helsinge, så har Naturebaby heldigvis en utroligt velfungerende webshop på Naturebaby.dk. Her finder man et bredt udvalg af de forskellige produkter, som Naturebaby sælger. Taget i betragtning at samtlige produkter er økologiske, naturlige og i høj kvalitet, så er priserne meget favorable. Hvis man køber for 500 kroner eller over, vil man desuden få gratis levering. På Naturebaby forhandler de blandt andet mærket Cocoon Company som producerer lækre allergivenlige dyner af kapok.

Deres webshop er dog ikke det eneste sted hvor, Naturebaby er tilstede på nettet. Naturebaby er nemlig utroligt dygtige til at udnytte de sociale medier. Man vil blandt andet kunne se deres mange forskellige produkter på instagram og Facebook.

Adresse

Adresse:

Frederiksborgvej 16B, 3200 Helsinge

GPS:

56.0206659, 12.19999000000007

Telefon: