Nem Advokat er et advokathus som beskæftiger sig med næsten alt hvad der falder ind under faget jura. Så hvis man er i tvivl om, hvor man skal ringe hen med sin sag, så er der næsten garanti for, at Nem Advokat kan varetage den. Om ikke andet kan man altid ringe til dem eller blive ringet op af dem og få en gratis vurdering af ens sag. Her vil de spørge ind til ens forventninger og ambitioner og fortælle om, hvad de kan gøre for ens sag.

Det er vigtigt for Nem Advokat, at både advokaten og klienten har den samme opfattelse af, hvad der skal ske med sagen. Dette gør, at klienten føler sig mere tryg ved at have Nem Advokat til at påtage ens sag uanset om der er tale om salg af ens virksomhed eller en straffesag.

En af Nem Advokats største mærkesager er gennemsigtighed. Det er vigtigt for dem, at klienten kan følge med i sagen, så han eller hun nemt kan få svar på de spørgsmål som må dukke op. Denne gennemsigtighed opnår de ved at have flere innovative platforme, hvor klienten kan følge med i sagen. Desuden lover de, at der altid er fuld opmærksomhed på ens sag. Man skal altså ikke være bange for, at de lader sig distrahere af andre sager som der arbejdes på i advokathuset.

Adresse

Adresse:

Stationsparken 26, 2. 2600 Glostrup

GPS:

55.662373, 12.398424999999975

Telefon: