Nettolager er en virksomhed som udbyder opbevaringsrum til, danskere som har behov for at få deres ting opbevaret i en periode. Virksomheden blev grundlagt i år 2010 og er siden da blevet Danmarks største udlejer af opbevaringsrum med 37 lagerhoteller i Danmark. De mange afdelinger er spredt rundt i Danmark, så alle danskere kan nyde godt af Nettolagers service. Man kan fx finde et lagerhotel i Odense.

Nettolagers mål er at gøre det så nemt som muligt for kunden, og derfor tilpasser de sig hele tiden den teknologiske udvikling. For at gøre det nemmest som uligt for kunden, er deres koncept baseret på selvbetjening. Kunderne kan altså selv finde ledige opbevaringsrum, som de kan leje, booke og opsige ved hjælp af Nettolagers egen app. Desuden er der døgnåbent, så man altid kan komme forbi og hente eller tilføje sine ejendele.

Udover at være nemt for kunderne at gå til, så er det også billigt. Selve prisen for lejen er generelt lav, men man betaler selvfølgelig mere jo større rummet er. Man skal dog ikke tænke på depositum, og da man kun betaler pr dag, er der heller ingen binding.

Når man afleverer sine ejendele, bliver de passet godt på. Aller rum er med egen alarm og er fugt- og temperaturstyrede. På den måde bliver tingene heller ikke ødelagt.

Adresse

Adresse:

Grøftevej 4, 4180 Sorø

GPS:

55.412895, 11.489475999999968

Telefon: