Tapeter er en meget god måde at pifte ens vægge op, da man nemt kan få flere forskellige mønstre eller motiver op på ens vægge uden at skulle til at male dem fra bunden. Det er derfor at malerbiksen I/S i sin tid valgte at udvide deres sortiment med tapet og senere valgte at starte webshoppen Nicetapet.dk.

På Nicetapet.dk finder man et stort udvalg af forskellige tapeter. Her på hjemmesiden finder man tapeterne fra alle de store og små tapetleverandører, tapetfabrikker og tapetdesignere, fra hele verden, så man kun behøver at lede efter tapeter et sted.

Alle de tapeter man finder på Nicetapet.dk er af højeste kvalitet, men det skal man ikke lade sig skræmme af. Selvom der er tale om smukke tapeter i høj kvalitet, så fås de til aldeles konkurrencedygtige priser. Desuden er der fri fragt, hvis man køber produkter for minimum 599 kroner. Så køb dit tapet her i dag.

På Nicetapet.dk er der ikke kun tale om de normale tapeter, som man finder i de fleste hjem. Man kan fx også finde wallstickers og fototapet som kan gøre lidt ekstra for alle rum i hjemmet.

Nicetapet.dk er godkendt af e – handelsfonden, hvilket vil sige at deres webshop er helt sikker at handle på. I en tid med svindel og internettyve, er det vigtigt at kunne stole 100 % på dem man handler hos, og det kan man hos Nicetapet.dk.

Adresse

Adresse:

Herning

GPS:

56.138557, 8.967321999999967

Telefon: