Mange af os har brug for hjælp, når vi er på udkig efter en ny seng. Det er ikke noget vi køber hverdag og der findes mange forskellige typer af senge at vælge i mellem. Ikke nok med det, så er der også mange typer af madrasser, at holde styr på. Det man har brug for, er eksperter inde for dette felt. Denne ekspert er Nordfjeld, hvor I også kan få råd om hvilke madrasser, I har brug for. I kan f.eks. på denne side finde råd om hvilken madrasse I har brug for, hvis I har børn, som ikke helt kan holde på væskerne i løbet natten.

Alt til din seng

Hos Nordfjeld.dk finder du ikke kun madrasser, men alt lige fra senge til alt tilbehør til den, så som puder og dyner m.m. De forhandler flere kvalitetsmærker, som sikre at deres sortiment er i top. Bl.a. består mærkerne af CPH Living, Södahl, Nigth & Day og By Karma. Nordfjeld ved hvad det vil sige, at have en seng, som passer perfekt til jeres behov. Derfor prioritere de komfort og kvalitet højt.

Som de fleste nok ved, så er det svært at prøve en seng på hjemmesiden og derfor har de da også en sengeforhandler i Odense.

Service og åbningstider

Når du handler på deres hjemmeside, får du fri fragt ved køb over 750 kr. Der er hurtig levering og butikken har åbnet Man-Tor fra kl. 10.00 – 17.30, fredag fra 10.00 – 15.00 og Lør-Søn kl. 10.00-15.00. Du kan altid stille dem spørgsmål, hvis der er noget du mangler svar på, de er der for dig.

Adresse

Adresse:

Rødegårdsvej 182 5230 Odense M

GPS:

55.3807394, 10.423496500000056

Telefon:
Web:

-