OBH-Gruppen er din rådgivende ingeniør, som kan rådgive dig om arbejdsmiljø, byggeri, energi, huseftersyn og meget mere. Du kan få rådgivning som privat, boligorganisation, kommune og hvis du er fra erhvervslivet. De kan levere den rette rådgivning til jer, da de råder over 200 medarbejder, som har specialiseret sig inde for fagområder. Derfor er OBH-Gruppen en god samarbejdspartner.

Rådgivning inde for arbejdsmiljø og energi

Med en autoriseret arbejdsmiljørådgivning fra OBH-Gruppen kan virksomheden være sikker på, at få de rette løsninger. Der rådgives om hvordan arbejdspladserne bliver mere sikker, for medarbejderne, heriblandt tunge løft og sikkerhed omkring maskiner, som kan være farlige. De kan sørge for at I får det nødvendige overblik over jeres sikkerhed i virksomheden og hvor der kan optimeres. Der kan også tilbydes at få en energimærkning, dette er lovpligtigt, når jeres bygning skal sælges eller udlejes. Energimærkningen skal give en idé om, hvor stort energiforbruget er i bygningen, så evt. køber har et udgangspunkt at gå ud fra.

Tilstandsrapport for private boligejere

Som privat person kan du bestille en tilstandsrapport, som kan give dig en mere sikker hushandel. Du vil få 3 rapporter, som giver et overblik over de evt. problematikker, som der måtte være med boligen. Du kan som sælger risikere at stå til ansvar i op til 10 år efter salg, hvis der er fejl eller mangler. Men har du via en tilstandsrapport tydeligt gjort, boligens tilstand, skal du ikke stå til ansvar.

Få den sikre hjælp og rådgivning hos OBH-Gruppen, som har mere end 50 års erfaring i rådgivning inde for ingeniørsegmentet. Dette gælder også når der skal udarbejdes tilstandsrapporter for private boligejere.

Adresse

Adresse:

OBH-Gruppen A/S Agerhatten 25 5220 Odense SØ

GPS:

55.3640386, 10.464922699999988

Telefon: