Mange kan godt blive lidt udmattet af at befinde sig i det pulserene byliv, der er i Odense. Hvis man leder efter et sted, hvor der bliver eksperimenteret med mad, hvor der kan slappes af og hvor man kan gemme sig lidt væk fra al larmen, så er restauranten Oluf Bagers Gård stedet. Restauranten ligger i en gård gemt væk fra de travle gader, hvor formålet er en kulinarisk og afslappende oplevelse.

Koncept

Restaurant Oluf Bagers Gård byder på danske køkkentraditioner på en ny og eksperimenterne måde. Du kan komme og spise til frokost og til aften med et unikt koncept i Odense. Konceptet består af Social dining, hvor du får serveret små retter, som kan byttes med de andre der sidder ved bordet. Man kan også komme at spise som par, venner eller familie og nyde 9 serveringer på fade, hvor I selv kan flytte de forskellige retter rundt til hinanden.

Der arrangeres også fest for selvskaber, i deres eget festlokale, til f.eks. konfirmation, barnedåb, julefrokosten eller noget fjerde. Restaurantens personale hjælper gerne til med idéer til pynt og opdækning og ikke mindst maden. Festlokalet er enkelt og moderne indrettet med et historisk tvist, og har plads til i alt 40 personer.

Menuen følger sæsonerne, men er alle baseret på det nordiske køkken. Restauranten har et bredt udvalg af vine, som kan tilfredsstille selv det mest vin-elskende publikum. Vælg alt fra Champagne & Mousserende til hvidvine, rødvine og søde vine. Derudover kan du også få leveret byens bedste smørrebrød ud af huset.

Adresse

Adresse:

Nørregade 29, 5000 Odense C

GPS:

55.3981601, 10.388630899999953

Telefon: