Hos Optik Team er vi over 160 lokale optikere. Vi sikrer dig, at du kan få professionel vejledning lige i nærheden af dig, af en der samtidig kender dit lokalområde. Vi tilbyder stadig konkurrencedygtige priser sammenlignet med de store kæder. Vi har sikkert også en optiker i dit lokalområde, der står klar til at vejlede dig, skulle du have synsproblemer.

Et stort skridt

At opleve problemer med sit syn kan være mærkeligt for mange mennesker. Det med, at man lige pludselig skal til at bruge briller, kan være grænseoverskridende. Det kan også være ufatteligt svært at finde et par briller, man kan lide til at starte med, da det føles som en helt ny person, man kigger på, når man kigger sig i spejlet. Derfor kan det være en god idé at søge både professionel hjælp, og hjælp fra venner og familie når man skal ud og have briller. De ansatte i butikkerne hjælper hver dag mange folk med nye briller, og ved derfor, hvad der vil passe til dit ansigt, og hvad der er moderne i disse tider. Dine venner og familie vil vide, hvad din stil er nu, og hvad der derfor vil klæde dig. Samtidig vil dine venner og familie ikke prøve at sælge dig noget, og kan måske derfor være mere ærlige

Kontaktlinser?

Måske er du slet ikke typen, der skal have briller. Hvis du har et arbejde eller en fritidsinteresse, der gør, at briller er en hæmsko, skal du i stedet overveje at gå direkte til kontaktlinser. Det er også en mulighed, at man kan bytte imellem de to, og har en ordning, hvor man bruger kontaktlinser, når det passer med arbejde eller fritiden, og så når man bare skal slappe af, så kan man i stedet tage brillerne på for at skåne øjnene mest muligt. Du kan læse meget mere om både briller og kontaktlinser på vores hjemmeside.

Adresse

Adresse:

Boelskilde 11 7120 Vejle Øst

GPS:

55.718699, 9.602321800000027

Telefon: