Outdoor Design er en dansk virksomhed, som sælger og levere alt inden for parkudstyr og byrumsinventar til det offentlige rum.

Outdoor Design leverer både produkter til privatpersoner, virksomheder, offentlige institutioner og organisationer. Så næste gang du parkere din cykel i et cykelstativ, så kan det muligvis være købt af Outdoor Design. På Outdoor Design kan du nemlig både tilegne dig, din virksomhed, din organisation eller noget helt andet, alt fra cykelstativer, bålpladser, legepladser og meget andet.

Outdoor Design leverer altså parkudstyr, byrumsmøbler og gadeinventar til det offentlige rum, og deres designs er med inspiration af det skandinaviske touch – som også er i god kvalitet og har en god funktionalitet.

Virksomheden har 5 år bag sig, hvor de har leveret rigtig mange produkter, til mange forskellige typer kunder, rundt omkring i landet. Outdoor Design har en stærk reference liste, hvor man bl.a. finder navne så som dyrenes beskyttelse og OUH (Odense Universitets Hospital), bare for at nævne nogle. Outdoor Design har bl.a. leveret spærrebomme, cykelstativer og stålpullert.

Outdoor Design er så privilegeret, at de designer og udvikler selv, mange af deres produkter som de også sælger og levere. De har en række dygtige samarbejdspartnere, som kan lave de produkter som de efterspørger, og sikre at de kan levere de kvalitets produkter som de gerne vil. Deres produkter er lavet på danske materialer, som overholder de danske standarder og lovgivninger, og produkterne er derfor ikke lavet af giftige materialer, som kan skade det område du stiller det i, eller de personer som omgås det.

Outdoor Design har en vision om at være de bedste på markedet, og vil levere de bedste produkter, til den bedste pris. Så skal du have noget parkudstyr eller byrumsinventar til dig selv, din virksomhed, eller organisation, så giv Outdoor Design et besøg lige her, og bliv inspireret til, hvad du kan tilegne dig.

Adresse

Adresse:

Østerbro 4 DK-5690 Tommerup

GPS:

55.350459, 10.184035499999936

Telefon: