Få flere salgsgivende kundemøder

Har du brug for en mødebooker til at skaffe flere kundemøder, og vil du samtidig sikre dig udsigt til øget salg, så lav din mødebookning gennem Partnerdialog.

Partnerdialog er et kompetencehus som tilbyder kundeanalyse, salgsstrategi salgstræning m.m. for virksomheder. Udover disser services har Partnerdialog specialiseret sig i telemarketing og mødebookning, og har gjort sig meget anerkendt inden for dette område.

Partnerdialog tager telemarketing til en helt ny dimension, og vil gerne skabe kvalitets møder, så begge parter får glæde af et evt. møde. Partnerdialog sætter sig grundigt ind i den virksomhed som de yder services for. Du afstemmer i samarbejde med Partnerdialog, hvad du gerne vil have ud af dine møder. Du vil efter en evt. afstemning, modtage en detaljeret drejebog som beskriver din virksomhed til fulde, og som du også får mulighed for at bruge til internt brug.

Du som virksomhed er på den måde, meget bedre stillet til at få kompetente møder, og med interesserede kunder når møderne er færdige. Partnerdialog booker nemlig kun møder med personer eller virksomheder, som de mener matcher bedst med din virksomheds identitet. Med Partnerdialog som samarbejdspartner, vil du derfor på længere sigt bruge mindre lønkroner, og få råd til nogle andre brugbare ting til din virksomhed.

Partnerdialog anvender ikke smarte salgsteknikker for at booke et møde med kunder. Deres arbejdsmetode består i at opfordre folk. Hvilket har vist sig at virke meget bedre hos forbrugerne. Folk vil heller tale om tingene når de ikke er forpligtet til noget. Og når det er forbrugerne selv som tager valget, er de også mere opstemte til et møde. Og automatisk mere villige til et salg.

Tag kontakt til Partnerdialog direkte eller besøg deres website for mere info, om hvordan de lige netop kan hjælpe din virksomhed med at få flere salgsgivende kundemøder.

Adresse

Adresse:

Bispevej 25 2400 København Danmark

GPS:

55.7071738, 12.52866

Telefon: